Kerstlunch 2019

Omdat de kantine van Sporting Trigon de komende weken niet beschikbaar is, en vooral om het jaar 2019 op passende wijze af te sluiten had Anne-Marie het initiatief genomen voor een feestelijke lunch. Een aantal vrijwilligers had een lange tafel op feestelijke en uitnodigende wijze gedekt en diende heerlijke soep op gevolgd door belegde broodjes, tosti’s en fruit.  Op de achtergrond speelde kerstmuziek en de uitbundige kerstverlichting zorgde voor een prettige achtergrond. Na de zeer geslaagde lunch namen we afscheid van elkaar: tot in het volgende jaar, en wel op 2 januari 2020 want dan drinken we koffie  in de Tuin van der Smid. Op woensdag 8 januari 2020 komt een aantal van ons bij elkaar voor een bezoek aan de tentoonstelling “De jonge Rembrandt”

– kerstlunch 2019 –

Dit bericht is geplaatst in Rapportages. Bookmark de permalink.