Joop Walenkamp Award 2024 voor Ouderencontact

Joop Walenkamp Award 2024 voor Ouderencontact

Op 19 januari 2024 ontving het Ouderencontact Profburgwijk de Joop Walenkamp Award tijdens de nieuwjaarsreceptie van het CDA. Ieder jaar reikt het CDA Leiden deze award uit. De lokale prijs is bedoeld ‘voor één persoon of organisatie die op een bijzondere manier de kracht van de Leidse samenleving heeft laten zien of op bijzondere manier heeft bijgedragen aan Leiden’. De award draagt de naam van wijlen Joop Walenkamp (1949-1997) die jarenlang wethouder was namens de christendemocraten.
Het Ouderencontact kreeg de award voor wat het de afgelopen tien jaar gedaan heeft in de wijk en nog doet. Uit de mail van Tobias Sandoval García (CDA) aan de stuurgroep van het Ouderencontact:

Afgelopen jaar heeft het Ouderencontact haar tienjarig bestaan gevierd. Een heugelijk moment! Het CDA ziet een maatschappelijk betrokken organisatie die zich op verschillende manieren inzet voor senioren en de wijk (o.a. via jullie cursussen, nieuwsbrieven, inzet op goede woonvoorzieningen). Dat vinden wij mooi om te zien en zetten wij begin 2024 graag in het spreekwoordelijke zonnetje.

en daarmee is Ouderencontact blij, gecomplimenteerd en verrast.

foto: CDA Leiden

Reacties zijn gesloten.