Leeskring Geschiedenis enzo

De leeskring geschiedenis leidde de afgelopen tijd een sluimerend bestaan, onder meer vanwege de coronamaatregelen. Daar komt verandering in. De leeskring heeft het voornemen weer regelmatig bij elkaar te komen. Nieuwe deelnemers zijn daarbij van harte welkom. Je kunt je aanmelden bij Johan Rebergen (jarebergen@planet.nl).

De leeskring geschiedenis bestaat even lang als het Ouderencontact. De belangrijkste bezigheid is het bespreken van boeken over geschiedenis. De onderwerpen zijn niet beperkt tot een bepaalde periode of thema binnen de geschiedenis.

Het voorstel is dat ook andere non-fictie onderwerpen worden besproken. Meer in het bijzonder wordt gedacht aan biografie├źn, reisboeken en boeken over biologie en de actualiteit. De naam van de leeskring verandert daarom in: leeskring geschiedenis enzovoorts, af te korten tot leeskring geschiedenis enzo. De frequentie van bijeenkomen zal op de eerste bijeenkomst met de nieuwe deelnemers worden vastgesteld. De bijeenkomsten worden gehouden bij de deelnemers thuis.