We kunnen weer!

We kunnen weer!

Na een hele lange tijd vanwege de tweede en derde golf coronavirus besmettingen en de effectieve maar vrijheidsbeperkende maatregelen van de overheid om die golven te dempen, was het eindelijk weer mogelijk om als Ouderencontact deelnemers weer echt bij elkaar te komen. Beeldschermvergaderprogramma’s en webcams zijn niet echt zaligmakend, als hielpen ze ons op prettige manier de lange lockdown periode door. We voelen ons bovendien fysiek en mentaal gesteund door de prikken met vaccin die we intussen hebben gekregen. We kunnen elkaar weer ontmoeten, en dat moeten we vieren. Op gepaste wijze uiteraard en met inachtneming van de anderhalve-meter maatregelen. Desalniettemin hadden de deelnemers aan Ouderencontact op 13 mei, Hemelvaartsdag 2021, een buitengewoon geslaagde lunch. Het was druk in de Tuin van de Smid. Helias trakteerde de drankjes, want hij had een kroonjaar bereikt. Gefeliciteerd, Helias!

Reacties zijn gesloten.