Vertrek Ton Polderman uit stuurgroep

Vertrek Ton Polderman uit stuurgroep

Ter gelegenheid van het vertrek van Ton Polderman als stuwende kracht uit de stuurgroep van het Ouderencontact was op 1 september 2022 een eenvoudig programma samengesteld waarbij “de nadruk zou liggen op het informeel ontmoeten / groeten en om gezamenlijk op de kenmerkende manier van het Ouderencontact onze waardering te uiten”. Dat werd al met al een groot feest met cadeautjes, toespraken en een heus optreden van een zanger met o.a. rocknummers uit de jaren ’60, wie kon er niet meezingen/dansen?

Tijdens het feestje (want zo mogen we het wel noemen) werden onze teruggetreden stuurgroepleden Rita de Boer en Carolien Polderman eventjes in het zonnetje gezet en stonden we een moment stil bij het in de achterliggende coronatijd overleden stuurgroeplid, Jan de Bruijne.


toespraken…


daar hoort een prachtig lied bij...

een van de cadeau’s was een boek met bijdragen van veel deelnemers aan Ouderencontact

Reacties zijn gesloten.